woensdag 28 december 2011

Roze met wit.

Hallo allemaal,

Toch nog even een kaartje plaatsen in 2011!!!!
Ben zojuist nog even bij een aantal blogs wezen snuffelen en ik moet zeggen jullie hebben (in tegenstelling tot mezelf) niet stil gezeten met kaarten maken, heb er zelf helaas niet zoveel tijd voor, maar die van jullie zijn allemaal schitterend, probeer her en der nog wel wat reacties achter te laten en in het nieuwe jaar als alles weer in een normaal ritme is dan ben ik weer helemaal terug!!

Deze kaart had ik vorige week al gemaakt naar aanleiding van de challenge bij The Dutch Magnolia Chickies Ik dacht ook dat ik hem al geplaatst had maar kwam er ineens achter dat ik dit nog niet had gedaan dus bij deze...



 Dan wens ik jullie alvast een gezellig oud en nieuw toe en natuurlijk een geweldig 2012!!!

Tot in 2012 groetjes Sandra

dinsdag 20 december 2011

Kaartje voor m@deliefjuh!

Hallo allemaal,

Allereerst bedankt voor al jullie lieve en leuke reacties op de kaarten in het vorige bericht, mijn zoon Niels vond het echt prachtig om ze allemaal te lezen!!!

Vandaag laat ik de kerstkaart zien die ik gemaakt heb voor M@deliefjuh, zij geeft een leuke candy weg voor de mooiste kerstkaart die ze ontvangt, ze heeft hem inmiddels ontvangen dus ik kan hem laten zien.


Tevens wil ik met deze kaart meedoen met de challenge bij Simply Magnolia war de opdracht kerst is.

Ik denk niet dat ik deze week (of dit jaar) nog iets plaats op mijn blog druk druk druk voor kerst, mijn man is eerste kerstdag jarig dus dan hebben we vol huis, en helaas moet ik in de kerstvakantie gewoon doorwerken dus weinig tijd om te freubelen, tuurlijk bezoek ik tussendoor wel jullie blogs hoor!!!
Bij deze wil ik dan ook al mijn volgers en bezoekers hele fijne kerstdagen en alle goeds voor 2012 toewensen!!!!

Lieve groetjes Sandra

zondag 18 december 2011

Wit met Zilver.

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de enorm leuke reacties op de kaart van mijn zoon Niels van gisteren, hij heeft ze allemaal gelezen en stond te gloeien van trots!!!! Hij zelfs in productie gegaan om nog meer kaartjes te maken en heeft er vandaag nog eens twee gemaakt, hieronder laat hij zelf er nog eentje zien.

Nu eerst mijn kaartje, deze heb ik gemaakt naar aanleiding van de challenge bij It's a Magnolia challenge de opdracht was wit met goud of wit met zilver, nou die van mij is overduidelijk wit met zilver, ik heb me lekker uitgeleefd met de zilveren glitterlijm, zilver papier en zilveren hotfix, hij glittert je lekker tegemoet deze kaart!!!!



Zo en dan nu de kaart van Niels hij wil er graag zelf een berichtje bij tikken dus daar komt ie..............
mijn kaart:
 ik Niels heb veel berichten gekregen van jullie en daar stond in ik hoop dat er een nieuwe kaart komt en daarom deze kaart Niels de tijger x omdat ik deze tijger heb gekozen komt omdat mijn lievelingsdier  tijgers zijn groet Niels!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mooi he!!!!!!!!!...................


Allemaal nog een fijne avond en tot de volgende keer!!
Groetjes Sandra en Niels

zaterdag 17 december 2011

Kaartje gemaakt door Niels!!!!

Hoi allemaal,

Vandaag niet mijn moeder maar ik Niels!
Ik wil graag meedoen met de wedstrijd bij Nederlandse kinder kaarten uitdaging, daarom heb ik deze kaart gemaakt voor mijn juf.



Ik heb deze kaart helemaal zelf gemaakt, mijn moeder heeft alleen aanwijzingen gegeven over hoe je de sneeuw moest maken maar dat kon ik heel goed zelf!!!! Oh ja ik ben 9 jaar!!!

Ik hoop dat jullie mijn kaartje leuk vinden, en ik zou het supergaaf vinden als jullie een reactie achterlaten!!

Groetjes van Niels 

woensdag 14 december 2011

Kaartje voor Cynthia!

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik de kaart zien die ik voor Cynthia heb gemaakt, zij geeft een verrassing candy weg, het is een 4 in 1 candy dus ik zou eens gaan kijken bij haar.
Ik heb dus een kerstkaart voor haar gemaakt. Ze  heeft hem inmiddels ontvangen dus kan ik hem laten zien.


Foto is helaas niet zo heel duidelijk, maar ik vind de kaart weer goed gelukt!!
Allemaal nog een fijne avond en tot de volgende keer.

Lieve groetjes Sandra 

zondag 11 december 2011

Blauw / grijze kerstkaart.

Hallo allemaal,

Vandaag een kerstkaart in blauw / grijs met papier uit een blokje van het Boekenvoordeel.
Ik heb gebruik gemaakt van de schets bij Nederlandse kaarten uitdaging  een erg leuke schets, een soort Quilt patroon, ik had deze schets zelf ook al eens gebruikt en vind hem echt superleuk.
Het beertje heb ik weer ingekleurd met Distress inkt, de vierkante blokjes heb ik onderling verbonden met grote kruissteken dit vond ik wel een leuk effect geven!!



Ben benieuwd naar jullie reacties ik lees ze altijd met veel plezier!!!
Allemaal nog een fijne avond en een goed begin van een nieuwe week!!

Lieve groetjes Sandra 

zaterdag 10 december 2011

Voor de juf!

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de reacties op mijn help vraag, de meeste van jullie hadden gelijk na een paar dagen stonden de blogs ineens wel in mijn leeslijst, dus ik kan nu weer reacties achterlaten na de nieuwste updates op jullie blogs!!

Vandaag heb ik een cadeautasje gemaakt voor de juf van mijn zoon, ik heb het weer aan twee kanten bekleed zodat ik met twee verschillende challenges mee kan doen.

De ene kant heb ik gemaakt naar aanleiding van de schets bij Challenges For You, een erg leuke kerstschets!!



De andere kant is gemaakt naar aanleiding van de schets bij Simply Magnolia, een eenvoudige maar superleuke schets!


Ook wil ik met dit tasje meedoen met de challenge bij Scrap & More, hier is de opdracht maak een kerstcreatie en natuurlijk moet minimaal 1 artikel uit de winkel komen, in dit geval is dit het tasje zelf!!

Ook heb ik nog twee hele leuke candy's gewonnen, de eerste was bij Desiree, daar won ik dit leuke etuitje wat ze zelf gemaakt heeft!!

En bij Diana won ik haar verjaardagscandy, en kijk eens wat een leuke spulletjes er door mijn brievenbus kwamen!!

Dames nogmaals bedankt!!!!

Zo dat was het weer voor vandaag allemaal nog een fijne avond en tot de volgende keer!!

Lieve groetjes Sandra





maandag 5 december 2011

Help!!

Hallo allemaal,

Misschien dat iemand me kan helpen.......
de laatste dagen heb ik mij bij diverse blogs als volger aangemeld o.a. bij een paar mensen die mij trouw lieve berichtjes achterlaten, alleen verschijnen deze blogs niet meer in mijn leeslijst en kan ik ze dus ook niet in mijn sidebar zetten, terwijl ik heel graag ook bij deze mensen een reactie wil achterlaten, maar doordat ze niet in mijn leeslijst staan zie ik dus ook geen update van hun blogs, dus sorry als ik geen reactie achterlaat, ik bewaar altijd jullie reacties zodat ik op deze manier bij jullie kom kijken.

Is er misschien iemand die weet hoe ik dit kan oplossen?????  Ik volg al deze blogs openbaar dus daar kan het niet aan liggen. Hopelijk is er iemand die me kan helpen!!

lieve groetjes Sandra

zondag 4 december 2011

Nog maar een kerstkaart....

Hallo allemaal,

Hier weer een kaartje van mij.
Ik heb het kaartje gemaakt naar aanleiding van de schetschallenge bij Nicole.
Ik heb dit keer de traditionele kerstkleuren groen en rood gebruikt vind hem zelf weer zeer geslaagd wat vinden jullie???


Zo dat was het weer voor vandaag, hoop van de week weer wat meer tijd te krijgen om te freubelen en jullie weer wat moois te laten zien, allemaal nog een fijne zondagavond en tot blogs!!

Lieve groetjes Sandra